Miert ilyen draga az autopalya matrica?
Figyelt kérdés
Nem tudom affordolni, pedig minden heten hasznalnam az autopalyat...#kocsi #200kmh
2023. máj. 12. 22:10
21/44 A kérdező kommentje:
Aha, persze hogy nem talaljak meg, mert en vagyok a legjobb. Aki nem tudja hogy kell munkat talalni az ne is menjen kulfoldre, 2 millio / ho lesz a fizetesem, mig te dolgozol 500 ezerert.
2023. máj. 12. 23:44
22/44 anonim válasza:
De mégis mi vagyunk az igazi gazdagok nem te, mert nekünk van egy csomó belső értékünk mint tolerancia, józanság, tisztelet, kedvesség, no meg ész. Igaz ekkora arcunk az nincsen.
23/44 anonim válasza:
#21 Nem 500 ezerért dolgozom, cserébe ekkora prosztó sem vagyok. :D
24/44 A kérdező kommentje:
23, akkor 300? XD
2023. máj. 12. 23:55
25/44 anonim válasza:
ha ennyi lesz a fizetésed nem kell aggódni a pályamatrica árán. Problem solved. Menj máshova menőzni meg kompenzálni a kis micsodádat.
26/44 anonim válasza:
Azért expenzíve veri mucs, mert te lenni csóró poooor loooser.
27/44 anonim válasza:
#24 Ha rendes szakmát tanultál volna, nem kérdeznél ekkora hülyeséget.
28/44 A kérdező kommentje:
software engineer vagyok
2023. máj. 13. 00:09
29/44 anonim válasza:
Mondom én, még mindig ott tartunk, hogy a kérdező egy óvodás, maximum általános iskolás gyerek.
30/44 anonim válasza:
Mi értelme ennek a kérdésnek? Miért nem tudsz kifizetni 5500 forintot? Fél nap diákmunkával megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!