Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford focus 2004 való autós...

Ford focus 2004 való autós tartót hol tudok venni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Vettem egy autós tartót, de sajnos sehova sem tudom felrakni , mert nem fér sehova. Az 1. képen van az autó középkonzolja.

Valamint olyan autós tartót szeretnék ami “golyós”. Ez a 2. képen látható.

1.kép: [link]

2.kép: [link]

2023. máj. 12. 18:14
 1/5 A kérdező kommentje:
Pontosabban a 2.képen látható tartót vásároltam, és olyat szeretnék ami hasonlóképpen ilyen “golyós” és kompatibilis az 1.képen látható középkonzollal.
2023. máj. 12. 18:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Szelvedőre
2023. máj. 12. 18:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Ott szerintem zavarna és akkor inkább hagynám is az egészet. Én inkább olyan gondoltam, hogy hátha valaki tud egy olyan terméket ami rácsok közé beférne és ilyen “golyós” a vége.
2023. máj. 12. 18:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Mediába beslattyogsz és milliót tanálsz
2023. máj. 12. 20:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Már néztem a médiában is, de én konkrét termékeket szeretnék kérni. Vettem egy autós tartót és néhány milliméter miatt nem tudom felrakni. Ezért reménykedem abban hogy valaki használ valamilyet ehhez az autó típushoz és megosztaná velem ezt az információt.
2023. máj. 12. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!