Le van ültetve az autóm. Mielőtt beteszem kereskedésbe visszarakjam a gyári rugóit?
Figyelt kérdés
Teljesen használható mértékbe van ültetve. Városi használat során eddig nem ért le sehol. Ismerős kereskedő szerint akihez bevinném nem tudott mint mondani, m minden korosztály álltal keresett tipus, és valkinek lehet így tetszik, valakinek meg pont úgy. Vagy csak rakjam be a gyári rugókat a csomagtartóba, és ha valakinek ez a gondja, akkor mondja meg a kereskedő h foglalózza le, és másnapra kicserélem?2010. okt. 10. 13:00
1/4 anonim válasza:
Igazából szerintem egy gyári állapotú autót sokkal hamarabb megvesznek, mint akár egy ültetettet.
2/4 anonim válasza:
Gyári állapotút hamarabb megvesznek.
Ha vki egy tuningolt kocsit akar eladni akkor a vevőnek rögtön az jut eszébe hogy hajtotta rendesen és ez több volt mint egy egyszerű autó és többet várt el tőle mint amit tud.
Az ültetés is tuningnak számít.
3/4 A kérdező kommentje:
Oké, meggyőztetek. Még a héten visszaemelem, kicserélem azt ami kell (már csak egy generátorcsapágy kell bele), és mehet kereskedésbe. Hamarább is eszembe juthatott volna, m pont múlthéten lett felújítva a futómű.
2010. okt. 11. 14:37
4/4 A kérdező kommentje:
végül visszaraktam és úgy vitték el, de nem kereskedésből. Oda be se raktam...
2010. nov. 8. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!