Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Le van ültetve az autóm....

Le van ültetve az autóm. Mielőtt beteszem kereskedésbe visszarakjam a gyári rugóit?

Figyelt kérdés
Teljesen használható mértékbe van ültetve. Városi használat során eddig nem ért le sehol. Ismerős kereskedő szerint akihez bevinném nem tudott mint mondani, m minden korosztály álltal keresett tipus, és valkinek lehet így tetszik, valakinek meg pont úgy. Vagy csak rakjam be a gyári rugókat a csomagtartóba, és ha valakinek ez a gondja, akkor mondja meg a kereskedő h foglalózza le, és másnapra kicserélem?
2010. okt. 10. 13:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Igazából szerintem egy gyári állapotú autót sokkal hamarabb megvesznek, mint akár egy ültetettet.
2010. okt. 10. 16:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Gyári állapotút hamarabb megvesznek.

Ha vki egy tuningolt kocsit akar eladni akkor a vevőnek rögtön az jut eszébe hogy hajtotta rendesen és ez több volt mint egy egyszerű autó és többet várt el tőle mint amit tud.

Az ültetés is tuningnak számít.

2010. okt. 11. 07:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Oké, meggyőztetek. Még a héten visszaemelem, kicserélem azt ami kell (már csak egy generátorcsapágy kell bele), és mehet kereskedésbe. Hamarább is eszembe juthatott volna, m pont múlthéten lett felújítva a futómű.
2010. okt. 11. 14:37
 4/4 A kérdező kommentje:
végül visszaraktam és úgy vitték el, de nem kereskedésből. Oda be se raktam...
2010. nov. 8. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!