Jogosítvány megszerzése munka mellett, hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
Rengeteg a kiadásom 8-16:30ig dolgozok egy munkahelyen aztán, megyek a másik munkahelyemre takarítóként. A fő munkahelyem egy nagy multi. A kreszt már sikerült megcsinálnom, de most így a vezetéssel bajban vagyok. Ha nem csinálom a másodállásomat akkor lesz időm vezetni bár még akkor is neccesen, mivel oda kell érnem az oktatásra és 1 óra az út, de akkor nem marad pénzem a vezetésre. Szerintetek van rá esély, ha a vezetőségnek írok egy emailt, hogy reggelente párszor szeretnék 8 óra helyett 10órakor kezdeni, akkor találnak rá megoldást vagy felejtsem ezt el egy multi cégnél. Van erre valami tanulási törvény? Régebben amikor OKJ-t csináltam a közalkalmazottak is volt és ők rendszeresen kaptak mindenféle tanulás támogatási plusz szabadságot.2023. máj. 12. 08:32
1/6 anonim 

válasza:

Nekem több ismerősöm is csinálja a jogsit munka mellett, ők szombatonként járnak vezetni.
2/6 anonim 

válasza:

Hétvégenként jársz vezetni. Nem tudom, mennyire engednék, de én megkérdezném a későbbi kezdést is,(elmondva hogy miért szeretnéd), mit veszítesz vele? Maximum azt mondják hogy kizárt.
3/6 anonim 

válasza:

Nem ismerjük a munkahelyedet, de egy próbát megér. Szabikat felezni még jobb lenne. Mert különböző időpontokban kell majd menni vezetni. Nem minden oktató vállal hétvégét, ezt is érdeklődd meg.
4/6 anonim 

válasza:

Ha írsz a vezetőségnek, azt mi nem tudjuk mit fognak válaszolni.
5/6 anonim 

válasza:

Az, hogy te hol, hogyan és mikor dolgozol egyéni szoc probléma. Van ismerősöm, aki munka mellett egyetemet csinál, én a PhD-met csináltam munka mellett. Nem mondom, hogy egyszerű volt, de nem kivitelezhetetlen. Főleg ha még fiatal vagy. Ehhez képest nem gondolnám, hogy egy jogosítvány megszerzése sokkal nehezebb, vagy macerásabb lenne. Akarat és kitartás kérdése. Jogosítványt én gimnázium alatt szereztem. Akkor sem csak a lábamat lógattam mellette. Tagozatos osztályba jártam, rengeteg gyakorlati órával. Így minden nap 12-14 óránk volt, pénteken "csak" 9. Reggel 7-kor elmentem otthonról, délután 6-ig suliban voltam. Onnan mentem még vezetni tanulni. Este hazaértem, akkor "ebédeltem". Aztán házi feladat írás másnapra + készülni a másnapi felelésekre, dolgozatokra. Nem volt az az időszak sem egyszerű... Szerencsére a gyakorlati vezetési órák nagy részét meg lehetett oldani péntek délután, vagy hétvégén. Esetleg neked is ez lehet egy alternatíva.
6/6 anonim 

válasza:

Én annó 3 műszak mellett csináltam. Sokszor mentem reggel meg délelőtt amikor úgy értem rá, az oktatóm megmondta hogy neki a vasárnap és a hétfő pihenő nap akkor 1 percet sem dolgozik, de a többi nap az neki bármikor megfelel, ha kell hajnali 5 kor is hajlandó kezdeni, vagy este 22 kor is ha az éjszakai vezetés részhez érnek. Nekem anno megmondta hogy írjam össze 1 hónapra hogy mikor hogyan dolgozok mettől meddig és mikor miylen egyéb elfoglaltságaim vannak és a fennálló szabad óráimra terveztük be a tanulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!