Akik friss jogsisként izgultatok a kezdetekben, hány óra után váltatok magabiztossá? (Vagy ha az elején csak családtaggal mertetek vezetni, hány óra után mertetek egyedül elindulni?)
Hát rólam a béna tanuló szobrát meg lehetne mintázni. Nagyon kínszenvedés volt az egész tanulásom, pedig egész normális oktatóm volt, de valahogy mégse passzoltunk össze. Na a lényeg, hogy én utáltam az egészet, csak azért nem hagytam abba sokszor, mert már annyi pénzem benne volt. Ehhez képest második vizsgán átmentem, de szerencsém is volt.
Jogsi után hónapokig nem vezettem, aztán vettem autót, párszor eljött velem a férjem, de igazából magabiztosabb akkor lettem, mikor egyedül kezdtem el vezetni. Én olyan típus vagyok, hogy jobban szeretem magam kitapasztalni a dolgokat. Persze először csak városban, minimális forgalomban vezettem, heti 2-3szor kb. Pár hónap után éreztem hogy uralom az autót. Még olyan magabiztos nem vagyok, de biztonsággal tudok közlekedni.
Én 2018 augusztusában szereztem a jogsimat. Viszont én leginkább egyedül szerettem vezetni sokáig amíg nem éreztem magam teljesen magabiztosnak mert a családom szeretett beleszólni, az meg hibába kényszerített.
Arra nem emlékszem, hogy mennyi idő után lettem magabiztos, itt a környéken ahol lakom elég hamar de azt kb 1-2 éve érzem, hogy már most bárhol az országban zökkenőmentesen és teljes magabiztossággal tudok közlekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!