Szét akarom szedni a turbót megtisztítani. De a csavarokról lecsúszik a villáskulcs, le vannak kerekítve, nem tudom megindítani a csavarokat. Erre valami tuti tipp?
Elnyalt csavarokat hogyan lehet megindítani? A villáskulcs lecsúszik róla ha egy kicsivel nagyobb erővel nekifeszülök..
Köszi!!
Csillag- vagy dugókulcs, az utóbbiból lehetőleg hatszögletű. Előtte pedig nem árt valami csavarlazítóval alaposan beáztatni a csavarokat - van, aki a használt fékfolyadékra esküszik.
Az már más kérdés, hogy én házilag biztosan nem szednék szét egy turbófeltöltőt, mert nem fogom tudni összerakni úgy, hogy a két fél központossága elég jó legyen a percenként akár több, mint 100.000-et pörgő turbinának, de a YouTube-on képzett autószerelők között én már nem merek tanácsot adni senkinek.
Turbót hozzáértés nélkül otthon VILLÁSKULCCSAL?
0:02-kor bazmeg megnyerted a nap poénja címet, a hátralévő 23:58-at végig sem kell várni, ennél jobb úgysem lesz.
A turbót miért kell megtisztítani??
Megy a kókányolás!!
Milyen turbó, kérdező?
Ha garrett, vagy uhu, ott nagyon össze vannak rohadva a csavarok, de pl egy borgwarner könnyen szétjön.
De elég, ha megmozgatod a forgórészt, ha nincs lógása, hozzá ne nyúlj.
Ezek képesek felizzani, ennél jobban már csak a kipuf csavarok gyógyulnak össze.
1-es, milyen két fél?
Láttál már turbót fotóról is egyáltalán?
"YouTube-on képzett autószerelők"
Gondolom te vagy az, akit a szerelők 99%-a full idiótának néz, és ott vesz le pénzzel, ahol akar.
Meg is érdemled ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!