Miért nincs Magyarországon sok Porsche?
Figyelt kérdés
Jó lenne ha több lenne, max 3-at láttam eddig.
Vegyetek Porsche-t!
2023. máj. 10. 09:13
11/27 anonim válasza:
Drága kicsi csillag! Hol tudsz kis hazánkban egy alacsony hasmagasságú sportautót kihasználni, amivel akár 300 km/h órával is mehetsz? Még pályán sem!
12/27 A kérdező kommentje:
Kimennék vele németbe kihuhatni
2023. máj. 10. 10:21
13/27 A kérdező kommentje:
Kihuzatni
2023. máj. 10. 10:24
14/27 anonim válasza:
Kicsoda mennék ki? Te mások kocsijával? Vagy hogyan?
Én kiviszlek, ha akarod.
Kérek tőled 41 millió forintot egyszeri alkalommal, és 25 900 Ft/km-t kilométerenként.
15/27 anonim válasza:
Mert draga, en a mostani kocsimat 3 millioert vettem, arra meg 30 millio kell
16/27 anonim válasza:
"Jó lenne ha több lenne, max 3-at láttam eddig."
gyere fel a fővárosba. hacsak nem öt perc vezetésre laksz a munkahelyedtől, napi szinten fogsz legalább 3-at látni
17/27 anonim válasza:
Porsche terepjáro rengeteg van
Gyakrabban látok mint pl Ausztriába
18/27 anonim válasza:
Én vettem. Eddigi életem során már 5-öt. No nem egyszerre, hanem egymás után. Most van egy csodálatos 911-esem.
19/27 anonim válasza:
18, en is igy vagyok vele, nekem is 911-em van.
20/27 anonim válasza:
Most nem azért mondom, de Budapesten van Porshe szalon és szerviz. A mellette lévő üres telek meg fullon van javításra váró Porschékkel. És ezek csak azok amit javítani kell éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!