Kell vmilyen írásos meghatalmazás vagy egyéb ha nem az én nevemen lévő autóval utazok ki külföldre?
Figyelt kérdés
3 autónk van, 2 apum nevén és 1 anyumén. Ha vmelyikkel kimegyek, kell arról vmilyen meghatalmazást vagy egyebet írnunk vagy nem szükséges?2023. máj. 9. 18:16
2/5 A kérdező kommentje:
Értem köszi, EU-n belüli ország lenne egyébként. Nem tudom számít-e ez vmit.
2023. máj. 10. 08:16
3/5 anonim válasza:
Számít, mert Magyarországon városon belül, tesótól szóban kölcsönkért autóval megbüntetett a rendőr.
Tehát ha elviszed apád autóját azzal mész a boltba mivel neked nincs autód ahhoz is az a papír kell. Igaz h a kutya nem nézi de ha elkap egy faxxopó rendőr akkor van baj
4/5 anonim válasza:
Konkretan jó par éve a munkatarsam azert kapott buntetest, mert a céges kocsihoz nem volt papirja hogy vezetheti.
Szoval ne azon muljon...
5/5 A kérdező kommentje:
Az kemény, rendben köszi a segítséget!
2023. máj. 10. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!