Szeretnék autót vásárolni. Van rá 2 millióm. Milyet ajánlotok? Tanácstalan vagyok.. alább írom a paramétereket.
Benzineset szeretnék,
nem turbó motorosat,
1.2-nél többet,
5 ajtós legyen,
kis fogyasztású,
opel meriva B-t néztem, az nagyon tetszik. Nem azt szeretném, hogy ti döntsetek, vagy keressetek nekem, csak olyan kocsit keresek, ami hű társam lesz és megbízható.
Nagyon szépen köszönöm! :)
Én japán vagy dél-koreai márkát javasolnék. Honda, Toyota, Suzuki a legjobb, de érdemes nézni Mazdát (csak a rozsdásodásra figyelj) és Kiát, Hyundait is.
Én ezeket sokkal jobbnak tartom, mint az európai gyártók autóit, de biztos lesznek más válaszolók, akik a német vagy más európai cégek autóit dicsérik.
Komolyan írtam.
A Toyota-Honda szerintem túl van árazva keményen. (Talán yarist kapsz 1.3-ast, nem 1.33-ast) Mazda rohad. Koreaiaknál az 1.4 lánc problémás a többi meg már neked lehet sokat fog enni.
Kell egy Meriva méretű autó egyáltalán?
5 ajtósnak a Golf kategóriát szokták mondani konyhanyelven, a Meriva egyterű/családi autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!