Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit szóltok ahhoz, hogy...

Mit szóltok ahhoz, hogy bevezetik az zéró toleranciát a gyorshajtással kapcsolatban?

Figyelt kérdés
[link]
2023. máj. 6. 09:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
#10 gondolod van erre kapacitás, amikor sima járőrözésre sincs?
2023. máj. 7. 16:40
 12/16 anonim ***** válasza:
66%
Pénzbeszedésre mindig van kapacitás. Múlt héten láttam új plakátot, hogy a rendőrség újra toboroz, gondolom "véletlen egybeesés"...
2023. máj. 7. 17:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

#10: ehhez nem kellett volna jogszabályt modosítani. rohadt keves a rendőr, semmire nincs kapacitás.

Most kiállnának mérni "megállítósra", az autósok 60%-a fennakadna. a 3 km/h különbséggel akár 61% is lehetne.

Az a baj hogy egyáltalán nem állnak ki, és ha csak 60-al megyek a városban, már meg akarnak ölni az inpotens sofőrök.

2023. máj. 7. 17:29
 14/16 anonim ***** válasza:
75%

#12 toborzás, nem kényszertoborzás. :D :D

néha találkozni tanoncokkal, hát baszki, ha ezekből lesznek a rendőrök. :D :D

Múltkor az egyikhez tolmácsot kértem, mert érthetően elmondani nem tudta mit szeretne. :D :D :D

2023. máj. 7. 17:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Semmit, ugyanúgy megyek ahogy az adott közlekedés megengedi, nem érdekelnek azok akik szabály szektások, ha megtudom előzni biztonságosan akkor megfogom. Nyilván vannak idióták, de idióták azok között is van aki lassan/ megengedett sebességgel megy.

Nekem lassú az 50/60 még a hétköznapokon is, de nyilván nem fogok balesetet okozni emiatt. Aki szeret vezetni és tud, nem értettem soha hogy miert ne vezethetne a saját tempójában, ennyi erővel a mami se menjen a boltba mert nem ér át a lámpán mire átvált, így feltartva a forgalmat…

Szóval mindenki figyeljen oda egymásra, de azért remegjünk már az autóban a masikra mint egy chivava mert gyorsabb tempóban vezet…aki fél vezetni az ne vezessen…

Ja és sokkal jobb lenne a forgalom meg a lelki béke, kevesebb baleset lenne hogyha nem tartanák fel azok az emberek a belső sávot akik ugatnak ha valaki “gyorsan” hajt és 45-50el megy.

2023. máj. 9. 23:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát, max azt érték el ezzel hogy aki rendőrautót meglátva negyvennel remegett, ezentúl harmincra fog megállni.. a hetvenes táblánál is...
2023. máj. 10. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!