Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ebben az autóban ugyanaz a...

Ebben az autóban ugyanaz a Honda motor van, mint az európai változatban?

Figyelt kérdés

[link]

Erősen gondolkodok rajta, hogy megvegyem-e ezt az autót, a felszereltség miatt vonzóbb számomra, mint az európai kivitel, és ahhoz képest nem drága. Csak nem tudom, hogy milyen motor van benne, mennyire lehet hozzá alkatrészt kapni, meg ha lehet, akkor drágább-e jóval.

2023. máj. 4. 11:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem teljesen ugyanaz,a Type S Accordokban van hasonló 2.4-es motor de a 7. generációnál 189,a 8.-nál 201 lóerős.Valószínűleg ugyanaz az alapja mindegyiknek csak kisebb változtatások vannak rajta.

Ennek amerikai oldalakon vagy magyar Acura,Honda fórumon/csoportban érdemes megérdeklődni(ha van ilyen csoport).Itt leginkább közhelyeket tudnak puffogtatni,specifikus kérdésekre nem a legjobb oldal ez

2023. máj. 4. 12:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Más a száma de gyakorlatilag ugyanaz, mindent kapsz hozzá. Már nem tudom pontosan de a 7. gen esetén a fék volt más , az európában Renault fékek (laguna elől mégane hátul) vannak, az amerikai az más. Az első tárcsa átmérőben okés de vastagságban nem egyezik meg, a hatsonal nem vagyok biztos de az s2000-el kompatibilis, legalábbis amit én Acura tsx-hez vettem az a szomszednak jó volt az s2kba.

Így fogsz találni alkatrészt

2023. máj. 4. 14:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja ,mivel 99.99 százalék hogy a bontobol vették a kocsit át kell nézni hogy mennyire volt törve. Ez fontos. Nekem is van ilyesmi autóm több mint 1 évtizede semmi baja de ott csak cserélhető alkatrész sérült szerkezeti elem nem.
2023. máj. 4. 14:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy bontóból származik?
2023. máj. 4. 14:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Mert különben nem éri meg behozni. Persze tuti van hazatelepulo idős család elhozza az autóját. Szóval ilyen is van de nem leszel olyan szerencsés, árvízkarosult vagy balesetes lesz. Árvizet el kell engedni az nem, a baleset esetén meg a fotók alapján megnézni mi volt a baja és hogy és hogyan javítottak.
2023. máj. 4. 14:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon tudod látatlanban, hogy ki hogyan jutott autóhoz, meg hogy biztosan törött volt. Képzeld, láttam én már amerikai piacos, régebbi Chevrolet Aveot is, nem is egyet, aminek a magyar megfelelője is csak pár százezer forintos autó. Azt aztán biztos annyira megéri behozni, mégis valahogyan az országba került. Szóval nem tudhatod, hogy egy-egy ilyen autó hogyan került az országba, nem kell egyből a legrosszabbat feltételezni. Az pedig, hogy nem éri meg, volt olyan időszak, amikor jobban megérte, és ez az Acura is 2013-as, kitudja mikor került Európába, és ki hozta be. Lehet, hogy egy svájci lakos hozatta be, aki zsebből kicsengette az összeget. Attól, hogy új magyar rendszám van rajta, még itt lehet Európában egy jó ideje.
2023. máj. 4. 17:32
 7/9 A kérdező kommentje:
*Attól, hogy egy amerikai piacos autón új magyar rendszám van, még nem azt jelenti, hogy azt múlt héten hozatta be egy magyar. Mert mint írtam az előbb, behozathatta azt egy svájci fickó is, csak most került Magyarországra.
2023. máj. 4. 17:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem akartalak meggyőzni, ne szívd fel magad.
2023. máj. 4. 17:46
 9/9 A kérdező kommentje:
A hülyeséggel nem is tudsz, lol.
2023. máj. 4. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!