Üzemanyag meddig jó?
Figyelt kérdés
Lomtalanítok, és találtam két palack benzint, amit még tavaly vettem fűkaszába, de nem használtuk el, és már nem is fogunk kaszálni, max. sarlózni. Betölthetem az autóba?2023. máj. 3. 15:21
1/16 anonim válasza:
Hivatalosan fél évig jó, gyakorlatilag szerintem 1-2 évet kibír az E10. Ha 98-as vagy 100-as az még többet bír. Szerintem mehet bele.
2/16 anonim válasza:
Rohadtul nem bír ki 1-2 évet a 95-ös benzin, 2-t még a 100-as se. Én autóba nem tölteném.
3/16 anonim válasza:
5/16 A kérdező kommentje:
Inkább fűkaszába adjam valakinek?
2023. máj. 3. 16:04
7/16 anonim válasza:
Nincs annak sok baja, ne azzal töltsd tele az autót. Nem tudom, mekkora a tankod és hány liter a két kanna benzin, ha úgy öntöd rá, hogy a tank negyedénél-felénél nem több a régi, nem lesz semmi baja - legfeljebb ha sok van elrakva, nem egyszerre öntöd bele.
8/16 anonim válasza:
Két palack esetleg lejárt benzint (2-4 liter) észre sem veszed, ha beöntöd egy 40-50 literes tankba.
9/16 anonim válasza:
#8 Ja, kösz, palack, nem kanna. Akkor sima.
10/16 A kérdező kommentje:
Igen, összesen olyan 2-3 liter. Van kevertem is, az kuka?😀
2023. máj. 3. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!