Ford fiesta 1.25 Trend 2011 mennyire megbízható autó?
Kérdező, íme egy tulajdonosi vélemény, nekem egy 2010-es van, pont ilyen 1.25-is benzines, az erősebbik, 82 lovas. Ha 60 lovas lett volna, meg se vettem volna. Ez viszont ezt a könnyű kasztnit elég jól gyorsítja, ez a minimum motor (benzinesben), amivel érdemes venni ezt a Fiesta generációt. A 60 lovas tényleg csak városba elég. Én rendszeresen használom pályán is, és ott is simán lehet használni. Persze nem 4 emberrel, klímával és csomagokkal a belső sávban, kamion mögül "lilove".
Át erősebbik motorját ráadásul a Yamaha tervezte, tehát végül is egy német autó (köln-i gyártás) japán szívvel. Már az alap, trend felszereltségű is kielégíti az alap igényeket, 4 légzsák, manuális klíma, elektromos kütyük, stb. Méretre sem olyan mini autó, hogy egy ne tűnjön "férfiatlannak". Kiváló út fekvése van, nagyjából ennyi a lényeg róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!