Ez lehet csak valami informatikai hiba?
Sziasztok, tudom a távgyógyítás nem megoldás stb stb. Csak kérdeznék mert nem vagyok valami jártas a témában.
Az a helyzet, hogy fedélzeti computeren, ha megnézem az olajszintet miután feltöltöttem, a megfelelő tartományba van. Elindulok a kocsival megyek vele mondjuk 200 kilométert és szinte teljesen nullát mutat de az autó nem dobja ki, hogy ne lenne elég olaj. Többször is megnéztem a kocsi alját sosem volt olajfolt mióta egyszer elvittük olajfolyás miatt szervizbe kivéve egyszer de az is érdekes mert a kocsi hátuljánál láttam de minimális kb egy tojás nagyságú folt volt csak. Ma mentem a városban és gondoltam menet közben megnézem mit mutat és a csík teljesen a nullán volt de az autónak semmi baja azóta sem.
Pálca nincs, hogy megnézzem manuálisan mert hát úgy gondolták a mérnök kollégák, hogy nem lesz arra szükség. Mennyire gyakoriak ilyen elektronikai hibák?
Egy B8-as Audi az alany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!