Milyen első projektautót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
az a tervem, hogy teljesen szétszedem, minden apró hibát kijavítok, kilakatolom és amennyire tudom felújítom, szóval egy olyan autó lenne jó, aminek egyszerűbb a "felépítése". viszonyítás képpen apukámnak volt egy 1990es galantja, azon számomra, amatőrként picit bonyolult volt a szerelés. gondolkodtam 5 gen civicen, mert igy kezdő kategoriában az áll legközelebb a szívemhez, de futoműről, elektronikárol meg ilyen dolgokrol nem tudok róla sok mindent. szóval milyen autót ajánlanátok kezdő projktautónak amin negtanulok minden apróságot? természetesen ha összeraktam az autót, elviszem szerelőhöz aki átnéz és beállít rajta mindent normálisan.2023. máj. 1. 12:41
1/2 nemaRendőrség 

válasza:

Azt amit meg tudsz venni 50e forintért és eladni 500ért. Pl egy f astra
2/2 anonim 

válasza:

ez jóóóó...ez a projektautó megnevezés ez tetszik(teccik)...nem szívesen ajánlok bármit is, mert az biztos nem felel meg a minőségi igényidnek, pláne projektautónak, de egy próbát megér..a japók a magyaroknak a faék egyszerűségű szwiftet adták, nesztek ez jó lesz..vettem is egy automatát, a mai napig szép emlékeim fűződnek hozzá.
Szóval 94-akár 2000-ig bármelyik szwift alkalmas tanulni. Akad még ép darab is a piacon, például egy háromhengeres ezrest jó áron megkaphatsz, aztán tanulmányozhatod.
Ne válaszolj, ha kérhetlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!