Létezik hogy az egész országban tényleg csak az én autómon van karc és egy pici horpadás?? Akárhány kocsit látok a városban, semelyik én sincs még csak egy mikrokarc sem!
Figyelt kérdés
2023. ápr. 30. 07:06
1/11 anonim válasza:
Nem az országban, az egész világon - sőt talán az egész univerzumban - nincs több olyan ronccsá sérült, lelakott autó, mint a tied.
2/11 anonim válasza:
Mielőtt legközelebb nézel, nyisd ki a szemedet.
3/11 anonim válasza:
Még nem láttad az enyémet.. vigyázok rá, odafigyelej..bokrokat stb kerülöm.. de mindig felfedezek rajta, egy ujabb karcot, kopást stb.. de nem is értem mikor keletkeznek ezek, és hogyan
4/11 anonim válasza:
Alaposan, közelről körbejárod őket, vagy csak átpillantasz az autódból? Nem ugyanaz.
6/11 anonim válasza:
Tele van a város, ütött-horpadt, lukas autókkal. :D
7/11 anonim válasza:
Van bőven másén is. Főleg azon amelyik már nem fiatal. Ha használva van akkor kopik használódik.
8/11 anonim válasza:
A város tele van lelakott b5ös passatosokal és első generációs a4ekkel.
9/11 nemaRendőrség válasza:
Azért nem mindegy hogy hol keresgél az ember, de az enyémen is van egy nagy karc
10/11 anonim válasza:
Azt hiszed, hogy Mike Brewer mindig hibátlan autót vesz? Hát nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!