Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Barton Fr 50 4T-ről vélemények...

KZsolt2 kérdése:

Barton Fr 50 4T-ről vélemények, tapasztalatok? Kínai,vagy Lengyel blokkos?

Figyelt kérdés

#lengyel #Barton #Fr 50 4T #Kínai blokkos?
2023. ápr. 30. 01:08
 1/2 Baleerka válasza:

Szia!

A gyermekem most végzi az AM kategóriás tanfolyamot, így vettem egyet, a Jászmotor Kft.-től rendeltem neten.

(remélem ez nem számít reklámnak, nem annak szánom, ez később majd ki is derül)

Előnyök:

Igen formás szép kis motor, önindítóval is felszerelve

Kellemes hangja van, nem a tipikus 2 ütemű "zümmögő", a hangja alapján alapjáraton nagyobbnak hiteti magát

Véleményem szerint kényelmes, normál testartást "igényel"

Abszolút kezdőknek előny lehet, hogy igen gyengécske, nem ránt, nem mérges

Hátrány:

Előbb előnyként említettem kezdőknek, de gyakorlott kismotorosoknak biztos, hogy nagyon gyenge lesz,

szívfacsaróan lassan emelkedik a fordulat (üresben is, nem csak menet közben), ha valaki a gázkar rángatásban hisz, ebben csalódni fog

Nekem leszakadt bal hátsó irányjelzővel érkezett a neten rendelt gépsárkány, sajnos a fent említett eladónak nem igazán akaródzik reagálni.

Se új alkatrészt nem küld, de még csak árajánlatot sem kaptam rá.

Bár beüzemelve szállítják, azért mégis igenyel némi utómunkát, bizony azért nem árt átnézni jópár csavart, hogy megfelelően megvannak húzva vagy sem (pl.: markolatok amkormány szarvon nekem mozogtak).

A LEGNAGYOBB BAJOM:

A váltó katasztrófális. 30 éve motorozom, végigjártam a hadak útját a komár, romet-simpson több verziója, Yamaha TZR125R, Honda CBR600F, Honda CBR900RR, Haxabusa....

Hát ilyen váltóval még nem találkoztam. Álló helyzetben képtelenség üresne rakni. Egyesből felfelé mintha betonba húznád a váltókart, semmit sem tesz.

Kicsit előre hátra mocorogtatva a gépet néha felugrik, természetesen 2-esbe, onnan le szintén csak 1-be tudod visszatenni.

Kuplungot már a maradék egy menetig feszítettem az sem segít rajta.

A forgalmazó elintézte annyival, hogy be kell járatódjon...hááááát, egy zsír új motoron én ilyet még nem tapasztaltam és ha nem lesz igazuk akkor buktam a csere lehetőségét is.

Egyelőre én próbálok hinni a bejáratás varázsában...

Ha sikeres lesz a bejáratás, ígérem azt is megosztom.

jún. 1. 10:19
 2/2 thehun012 válasza:
1. válaszoló, Baleerka-nak: Hogy sikerült a bejáratás?
júl. 17. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!