Corsa B vagy Felicia! Linkkel! Melyiket ajánljátok jobban?
gondok, fogyasztás, fenntartás szempontjából. mennyi egy havi fenntartás?
1 egyetemista srácnak kellenne Nyíregyháza- Debrecen távra. durván 45 km.
mit gondoltok?
a felicia:
az opel:
racingelést?
átlagosan mennyi kilométernek kell egy ilyen autónak benne lennie?
apámtól meg sem merem ezeket kérdezni, mert nem örül neki, elhajt csak. pedig ösztöndíjamból erre gyúrok:d
köszi a válaszokat!
Ha nem ezt a 2 példát vesszük, hanem úgy általában, akkor mindig az a vége, hogy azért a skoda nem egy opel.
Itt viszont a fene se tudja, nekem egy egyel korábbi corsám volt, és nemvolt vele gond igazábol.
Én javasolnék egy 3. alternatívát.
Gazdaságosság szempontjából annyiban nyertes, hogy szinte sosincs velük gond, nemigazán kell a szervízt látogatnod.
Dizelhez képest pedig végképp jó, azok sajna sokszor összeszarják magukat.
Így fentartás tekintetében mindenképpen jobb.
A fogyasztása pedig csak simán a nem vészes kategória, olvastam egy autószerelő srác hosszas leírását, amiszerint benzin vs disel témában pénzügyilag hasonlóan jössz ki mindkettővel.
Annyival többször rossz a disel, hogy a kissebb fogyasztással pont semmire se megy.
Ezt innentől neked kell eldönteni.
Itt az én tippem:
Aztán egy picivel erősebb:
Még adunk a formának:
És végezetül:
Én ennyiért sokkal inkább őket venném, minthogy egy diselest.
Persze a te döntésed.
Próbálj ki minél többet mielött bármit is veszel, és ha lehetséges autószerelőt vigyél magaddal a vásárláshoz, annál jobb nincs.
Na hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!