A3 2.0pd 2007 170le bmn 340ezer km, meg szabad venni ennyi km-el vagy inkább ne is nezegessek hasonlókat?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 27. 16:49
1/5 anonim válasza:
16 éves dízel, mégis mennyi legyen benne? Ez még viszonylag kevés is....
Nem km alapján veszünk autót, fel kéne már fogni. Vizsgáltasd át, és ha jó akkor meg lehet venni.
3/5 A kérdező kommentje:
Úgy ertem hogy nagyon kockázatos vetel egy ilyen?
2023. ápr. 27. 17:17
4/5 anonim válasza:
Értjük hogy hogy érted de ezt így nem lehet megmondani. Minden öreg használtautó kockázatos. Azért kell rászánni azt a 30 ezret és alaposan átnézetni
5/5 anonim válasza:
Alapvetően nem, pd elem szinte már mindegyiknek javítva volt, a hidrotőkék tudnak nekik csúnyán kikopni, valamint a szokásos klasszik problémák; turbó, egr, nagynyomású rendszer. Alapvetően nem kell félni tőlük, ha kifogsz egy jól karbantartott példányt nem lesz vele bajod. A km-re meg szarni rá, annyi horribilisan sokat futott autót láttam már hihetetlen jó állapotban, hogy én már nem is adok a km-re, arról nem beszélve hogy ez a futás ebben a korban teljesen normális, nem nevezhető kifejezetten soknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!