Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóhifi? Részlet lent.

Autóhifi? Részlet lent.

Figyelt kérdés

Autómba új hangrendszert tervezek venni. De nem értek pár dolgot.

Alapból van egy pár ilyen hangszóróm:

[link]

ez 2x90W

Szeretnék venni egy új fejegységet, egy iylet:

[link]

Viszont ez az fejegység 4x25W-os. Akkor nem fogja elbirni a fejegység a hangszórót? És nem tud teljes hangerővel szólni?

Illetve még szeretnék venni egy pár ilyen hangszórót:

[link]

Ez 2x50W

akkor a hangszórók összesen lennének 280W osak, viszont a fejegység csak 100W...

Valaki segítsen, hogy most mivan?

2010. okt. 9. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem lesz ezzel semmi baj, az a 2* 90 watt a maximális teljesítmény amennyivel soha nem fog szólni, van egy névleges teljesítmény amit a fejegységből vesz fel de azért várd meg mások válaszát is de szólni fog.

Amúgy nem tudom mennyit van rá de egy kicsit többet rááldoznál egy minőségibb cuccot össze lehetne tenni szerintem.

2010. okt. 9. 15:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van, csak nincs rá keret, meg nem is kell nekem akkora minőség, csak legyen valami a kocsiba...
2010. okt. 9. 16:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Én inkább a fejegységből néznék valami mást, rosszabb esetben használtan 10ezerért elég minőségi dolgokat lehet már kapni de én úgy gondolom, hogy szólni fog, szóval emiatt nehogy ne vedd meg.
2010. okt. 9. 16:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Kérdés: Az autódban megvan-e a 4 gyári hangszóró, mert ha megvan, akkor a világ minden kincséért se cserélném le ezekre, amiket belinkeltél. A tapasztalat az, hogy nagyon vájtfülűnek kell lenned, hogy meghalld a különbséget egy komoly hangszórószett, és a gyári között. Inkább a hangszórók helyett a fejegységre szánnám rá azt a 10 ezer forintot, hidd el, ha van az autódban gyári hangszóró jobban jársz, ha veszel akár egy hasonló fejegységet 15-20 körül már kapsz Sony, LG, fejegységeket, amiben legalább Mosfet erősítés van, mert az a 4x25W ami rá van írva, legjobb esetben is 4x7W lesz, és nagyon szarul fog szólni. Persze, ha nincs hangszóró az autódban, akkor kell valami, és lényegében gazdaságos megoldás a Somogyi.

Remélem segítettem.

2010. okt. 9. 18:35
 5/6 A kérdező kommentje:

A kocsimban elől van 2 kis hangszóró, amik szinte nem is szólnak, hanem recsegnek. A fejegység is gyári, és kazettás, így semmit se tudok vele kezdeni. A 2x90W os hangszórók már megvannak, haveromtól vettem szinte ingyen. Viszont ez a kettő nem fér be az első helyekre, ezért megy hátra a kalaptartóba. Aztán előre gondoltam a gyáriak helyett az utolsó linken szereplő hangszórópárt.

De akkor azt mondjátok, hogy inkább szánjak többet a fejegységre, és akkor f*sza lesz?

Pl egy iylen:

[link]

2010. okt. 10. 10:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Jaja ez sokkal jobb lenne, a másik viszont az, hogy amit nem tudtál befaragni az a kerek. Az oválist amit most akarsz előrerakni még annyira se fogod tudni. Amit tehetsz: Előre veszel egy kisebb kereket és hanyagolod az ovált vagy készítesz mondjuk fából egy kiemelőkeretet amire rá tudod utána csavarozni a meglévő nagyobb kerek hangszórót.
2010. okt. 10. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!