Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen spray-t kellene használ...

Milyen spray-t kellene használnom az elektromos ablakomhoz?

Figyelt kérdés

Kicsit nehezen csúszik az ablakom a gumi keretjébe. Ezt valamivel meglehet kenni? Ha igen akkor gondolom bele a sínbe fújjak.

Hallottam már olyat hogy szilikon spray-t vagy wd-40 sprayt használnak mások. Ha wd40 akkor abból melyik az ehhez való?

2023. ápr. 25. 22:51
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Szilikon spray és wd40 is jó, de szilikon jobb. Wd40-ből van több fajta? Univerzális azt cső.
2023. ápr. 26. 01:33
 2/10 anonim ***** válasza:
12%
Nem tudom milyen gumikeretre gondolsz kérdező,de az üveg egy szövetbetétes keretben fut, max az ajtó élénél van gumi. Itt meg nem szokás semmivel se fújkálni,mert csak te kened magad össze. Ott más lehet a gond, pl ha bowdenes az ablakmozgatás,akkor az lehet kiszálkásodva.
2023. ápr. 26. 01:45
 3/10 anonim ***** válasza:
9%
Igazából semmilyet.. a wd40 szerű cuccok egy darabig jók, aztán rátapad a mocsok, és csak szarabb lesz.. rendesen takarítsd ki a gumi"sínt" szárazon mozog a legkönnyebben az a tapasztalatom.
2023. ápr. 26. 02:16
 4/10 anonim ***** válasza:
7%
Az ablaktörlő lapátot kell kicsit eldeformálni, hogy a gumi jól feküdjön fel, de szerintem ezért nem éri meg szétcseszni. Ha nagyon érdekel, akkor a napokban megkeresem róla a videót.
2023. ápr. 26. 03:15
 5/10 anonim ***** válasza:

Tessék, itt a videó, ahogyan ígértem.

https://www.youtube.com/watch?v=w0I-obFmADE

És köszönöm a lepontozást, tényleg megérte rászánni az időt a segítésre.

2023. ápr. 26. 17:36
 6/10 anonim ***** válasza:
#5 mondjuk ha elolvastad volna a kérdést, és arra válaszolsz, nem valami tökmásra, akkor nem pontoztak volna le :D :D
2023. ápr. 26. 17:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Ennyi! Én itt kiszálltam. Az ember órákat rászán a drága szabadidejéből, hogy önként segítsen a másikon, erre lehülyézik, lepontozzák, kisemmizik a szakbarbárok és még meg is magyarázzák, hogy hülye. Felháborító ez a viselkedés! Ne is válaszoljatok, mert nem fog eljutni hozzám.
2023. ápr. 26. 17:58
 8/10 veterán vas ***** válasza:

Csodálatos, amikor valaki annyira segítőkész, hogy többször egymás után, egy teljesen más dologban válaszol, mint amit kérdeztek.

Az ilyenek "jólelkű" emberek szokták átkisérni a vak bácsikát az utca túloldalára, annak ellenére, ha ő soha nem is akart átmenni, mert ezen az oldalon lakik.🤣

2023. ápr. 26. 18:10
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 és utána még meg is sértődnek hogy miért NEM akart átmenni, hisz ő ott és akkor segíteni akart :D :D :D
2023. ápr. 26. 18:12
 10/10 veterán vas ***** válasza:

Hogyaszongya:

"a fene a vén sz@rosát, hát ez a hála a segítségemért?" 😀

2023. ápr. 26. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!