Mas orszagokban hogy tudnak olyan draga kocsit venni?
2023. ápr. 25. 20:15
11/15 anonim válasza:
Mindenki fél a hiteltől mint macska a tűztől, de ez csak itthon ekkora szopás, amikor ugyanazt az árat kell kipengesd nagyságrendekkel kevesebb pénzből.
Ha csak magam nézem, az előtt vettem fel pár millió lakáshitelt, hogy elszálltak a kamatok. 55 ezer a törlesztőm, ez egy szoba ára. Még a legnagyobb szarban is tudom azt mondani, hogy kiadom az egyik szobát, vagy az egész lakást ha úgy alakul.
12/15 anonim válasza:
Azt tegyük hozzá, más országokban sem rohangál mindenki legújabb BMW-kkel. De tény, hogy míg átlag magyar 10+ éves autót vesz, addig egy átlag nyugati simán megvesz egy kisebb kategóriás új autót.
13/15 anonim válasza:
Nekem az egyik ismerosom kiment nemetbe kb 3 eve, stuttgartba lakik. Nemreg vett egy kocsit hitelre, minden honapban 500 euro korul fizet
14/15 anonim válasza:
Kint se drágább az autó mint itthon.
Amíg itthon egy gyári munkás keres 300 ezret nagyon jó esetben ott 780-800 ezer simán megvan gyári munkával. Tudom, mert rokon kint dolgozik.
Simán tudnak venni hitelre 1-2 év után egy 4-5 éves autót gond nélkül.
Itthon meg sajnos egyre ritkább aki nem 10+ éves autóval jár.
15/15 anonim válasza:
igen, ezert megyek en is nemetorszagba csa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!