1/4 anonim 

válasza:

Nekem a futurisztikus autók nem jönnek be, szóval nekem a beltere annyira nem tetszik, de el tudom fogadni, hogy valakinek ez a vonal jön be.
2/4 anonim 

válasza:

Az újabb hasonfajta próbálkozások között ez elég korrekt szerintem főleg ha megnézünk egy i7-et.Beltere érthető hogy egyeseknek túl sok,nekem bejön.
3/4 anonim 

válasza:

Elég különc a mai mercik között, modernkori W210 szerintem. Ahogy a BWM is bemutatta a maga E65 2.0 generációját tavaly.
4/4 anonim 

válasza:

Nem rossz, kívülről. Belülről annyira nem adja, hogy gyakorlatilag le van glettelve az egész középkonzol és műszerfal teljesen simára, a kormányba meg kellett 5 küllő, hogy elférjen rajta az a rengeteg gomb, amit rázsúfoltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!