Aprilia SXR 50-t érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
4 ütemű, meg léghűtéses, tehát semmi köze a régi igazi vízes 2 ütemű SR50-es robogóhoz. Városba venném ide oda kolbászolni. 2000-es években mindenhova robogóval mentem, valamennyi rutinom van.2023. ápr. 25. 10:11
1/4 anonim 

válasza:

Ezt csak te tudod, hogy az életviteledhez szükséged van-e rá, illetve el is tudod zárni otthon. Szerintem jódolog, mert nem fogyaszt annyit mint egy autó, könnyebben is parkolsz vele, és alternatívának is jó, ha az autó mondjuk szervízben van. Hátulütője, hogy lehet elcsábulsz, és beiratkozol nagymotorra. Én legalábbis így "jártam" :D , pedig 30 évig jól megvoltam nélküle, most meg előhozta a csavaroghatnék énemet, és mennék túrázni :D
3/4 anonim 

válasza:

Inkább egy 125ös tuareg vagy pegaso.
4/4 Vajra válasza:
Nem. Túl drága és 45 km/h-nál nem megy gyorsabban. Ráadásul injektoros,aminek a javítása egy gazdasági totálkár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!