Mennyiert vetted a jelenlegi kocsidat?
550-ért vettem
Haverom ausztriába ingázik autószerelőként előtte németországban dolgozott. Szüleivel él 8M-ért vette ő is az autóját bármennyire is hihetetlen. (Pedig még 25 sincs 🥲)
140-ért, és most szedtem vele össze egy csóri őzet. :(
Elég rendesen lebontotta az oldalát.
De az őz elszaladt végül, remélem túlélte.
Az autót kb leszarom, a-ból b-be kell olcsón, pénzt inkább családra, meg házra költök.
"10es! Azóta mennyit mentél ezekkel az autókkal? Valamint a megtett kilométerek alatt volt-e valamilyen komolyabb esemény?"
Olyan komolyabb esemény, hogy megállt volna valamelyik az út szélen, nem volt.
Amit 2012-ben vettem, 6 évesen 170e km volt benne. 2018-ig én beletettem további 140e-t. 2018-ból már csak második autó státuszban van, messzebb már a másikkal megyek, így azóta nem olyan sok km gyűlt bele. Volt egy önindító és generátor felújítás, egy kettőstömegű + kuplung csere, valamint egyszer egy vízcső dörzsölődött ki, máskor a turbó levegőcsöve hasadt ki. Ezeket cserélni kellett.
A 2018-asról tavaly járt le a garancia. Lekopogom, de azóta csak olajcsere volt és tankolom. Igaz, ebbe meg azért kevés a km, mert legtöbbször csak hosszabb utakra veszem elő. Sokszor heteket áll a garázsban. Most tart 50e km-nél. Garancia alatt voltak vele gondok: kuplung munkahenger, vezérműlánc, kettős tömegű, ledes okosfényszóró... ezeket mind ingyen cserélték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!