Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennétek ettől a kereskedőtől...

Vennétek ettől a kereskedőtől autót ezek utàn?

Figyelt kérdés
pàr napja néztem egy kereskedő àltal hírdetett autót. akkor úgy volt megfogalmazva a hirdetés,hogy jó szerkezeti és motorikus àllapotban,stb sablonszöveg,és a hírdetés végén le volt írva,hogy erős autópályás hasznàlat utàn egy picit megnő az olajfogyasztás,és ezért olcsóbb mint a többi. ma valamiért megint megnéztem ezt a hírdetést,és ugyanaz a sablonos szöveg,de most az van a hírdetésbe írva,hogy erős füstmentes motor,és ez az erős használat utáni olajfogyasztàs ki lett törölve,és át lett írva arra,hogy 2 olajcsere közt van egy minimàlis olajfogyasztás. tudom hogy nem olyan nagy vàltoztatás,mert az olajfogyasztást leírja most is,de azért még is “finomított” rajta. nektek mi a véleményetek?ennyi még belefér?vagy biztos hogy àtverés?
2023. ápr. 21. 22:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Örülni kell, hogy egyáltalán beleírja az olajfogyasztást.
2023. ápr. 21. 22:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha bele van írva az olajfogyasztás, akkor ő tájékozatott az olajfogyasztásról és mentesül az ehhez tartozó felelősség alól. Az most mindegy, hogy milyen mértékű. Egyébként az ilyet nem szabad megvenni, mert ott már gondok vannak. Persze, ha 300 ezer ft, akkor belefér akár a motorfelújítás is, de annyival nem szokták lejjebb vinni, amennyibe egy motorfelújítás kerül. Az más kérdés, hogy simán lehet hogy a másik is eszi az olajat, csak abba nem írja bele. Alaposan nézesd át és lehetőleg olajfogyasztós autót ne vegyél.
2023. ápr. 21. 23:20
 3/3 A kérdező kommentje:
nem akarom megvenni ezt az autót… csak szoktam nézni a hírdetéseit. egyébként szinte az összes turbos autó eszi az olajat,legalábbis a 20 év körüli példànyok,így szerintem már nem olyan nagy durranás ez.
2023. ápr. 21. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!