Az autó beindításakor várni szoktam pár percet. Ez idő alatt a fordulatszám leesik 0,5re majd felpörög 2,5-3ra. Ez többször megismétlődik mielőtt beáll 2re. Nem tartok ilyenkor nyomva semmit. Volt több szerelőnèl, egyiknèl sem csinálta. Miért?
Figyelt kérdés
Fontos! Csak a reggeli első indításkor tapasztalom ezt! Benzines autóról van szó. Mitől lehet?2023. ápr. 21. 06:14
1/4 anonim válasza:
Az nem jó ha vársz pár percet, de ettől nem kellene csinálnia. Szerintem valahol nagyon kevés falsot szív vagy bármi más lehet :) de ne várjál pár percet, feleslegesen szennyezed a környezeted és a motor is lassabban melegszik be.
3/4 anonim válasza:
Az nagyon magas alapjárat, nekem 7-800 körül van. Milyen autó ez, hogy ilyen alapjárata van?
4/4 anonim válasza:
YouTube-on keress rà :"alapjàrati motor tisztitàsa"
Talàn ez a baja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!