Ford Fiesta (2005) a műszerfal szándékosan nem jelzi, ha fel van kapcsolva a tompított fényszóró?
Itt egy kép amit most a neten találtam hírtelen:
A kéziféket jelző piros ikon mellett látszik egyébként, hogy ott a kis rajz/jelző, de nem világít se nekem, se egy ismerősömnek akinek ugyanilyen autója van, valamint a neten sem találtam egyetlen olyan képet, tesztvideót, ahol bárkinek világítana a "zöld medúza".
A kézikönyvben nem találtam erről semmit.
Minden más jelző jó a műszerfalon, ködlámpák, távolsági stb..
Ez vajon direkt van akkor? Műszaki vizsgán átmegy így vajon? 🤔
Az a távolsági fényszóró visszajelzője.
A tompítotthoz gondolom nincs, ahogy a sok más típusban sincs.
Csak a műszerfalvilágítás jelenik meg a tompított bekapcsolására. Ami nappal nemigen látható. De mivel a tompítottnak nincs másokra biztonságcsökkentő hatása (ellentétben a reflektorral), ezért nincs lámpája.
De ott van egy kicsit arrébb a kapcsoló, az a ferde állással visszajelzi, hogy mi ujság.
Ooooh, tényleg, hülye vagyok. Nem szoktam nagyon reflektort használni, szóval csak az tűnt fel, hogy ott egy halványka lámpa kivilágítatlanul, biztosan az lesz az, de valóban ez a kék visszajelző, nem a tompítottnak van 😁
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!