Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1,5 millióért melyik a piacon...

1,5 millióért melyik a piacon kapható legmegbízhatóbb benzines használtautó?

Figyelt kérdés

Megbízhatóság, alacsony fenntartási költségek, kimegy a világból és szinte csak olajcserét igényel.

Lényegében ezen kulcsszavakat szeretném ha elhangzanának a következő autóm vásárlása után.

Nem akarok zsákbamacskát hanem azt, hogy olyan típust vegyek, amivel már másnap neki tudok lendülni a szokásos napi százkilométeres utamnak.

Természetesen szakértővel fogom átvizsgáltatni a kiszemelt autót/autókat, de le akarom szűkíteni a kört, hogy felesleges időt/pénzt ne áldozzak arra, hogy betegágyakat nézegessek.

Melyik (melyek) ez a totál megbízható típus ami 1,5 millióból manapság kijön?

2023. ápr. 19. 18:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
7es vagyok. Hát akkor ezrest swift azt tényleg csak tankolni kell. Bár egyéb pozitívuma nem nagyon van. 😅
2023. ápr. 19. 19:46
 12/14 A kérdező kommentje:

Suzuki Swift Sportról mi a véleményetek?

Egyébként Ignis felejtős, mert tényleg egy babakocsi a kasztnija amivel félelmetes lehet 90-nél gyorsabban menni.

Corolla-n gondolkoztam én is, de akkor azt valóban nagyon át kell gondolni milyet veszek?

A Civic lenne a másik jó választás, de az a 2,5 -3 milliós átlagárával kb. felejtős kategória.

2023. ápr. 19. 21:35
 13/14 anonim ***** válasza:
#12 Swift jó, de sport változat drágább ennél, vasaló Swiftet vehetsz, az jó. Corolla 2006-tól javították az olajfogyasztás forrását, nem tudom találsz-e ennyiért jót. Viszont a tulajok szeretik elhanyagolni az olajcseréket, szóval vigyázni kell. Civic jó lehet, csak drága az alkatrész hozzá és megvenni sem olcsó. Ignis nem vészes amúgy, 120-al menni is jó. De az tény, hogy nem egy luxusautó. Akkor vasaló Swifteket nézegess. Annak a váltója a gyengepontja, ha még nem volt felújítva, akkor majd neked kell, de 150-200 ezres kategória a váltófelújítás, annyira nem vészes. Fő oka a váltóolaj csere elhanyagolása. 40 ezer km az előírt csere intervallum, tudott valamit a gyár, többi autónál 100 ezer km szokott lenni. Kevés kms pedig nem 1,5 millió lesz. De talán a vasaló Swift a legjobb választás eddig.
2023. ápr. 19. 21:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Fillérb/szás és Sport verzió? Max. 0 km szalonból. Nem azért vette előtted sem a másik három tulaj, hogy lekokszólódjon a spórolós vezetéstől.
2023. ápr. 20. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!