Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dízel munkás kombi autó...

Dízel munkás kombi autó ötletek 500-700ezer környékén?

Figyelt kérdés
Festő vagyok, és kinőttem a jelenlegi autóm, milyen kombit tudnátok ajánlani ilyen ársávban ami viszonylag megbízható? illetve dízel?
2023. ápr. 16. 12:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%
Renault Megane, Citroen Xsara, Nissan Primera, G Astra. A franciák nem rohadnak, és jók a dízeleik. És nagyon nyomott az áruk.
2023. ápr. 16. 18:49
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
ennyi pénzért megbízható dizel? lutri
2023. ápr. 17. 19:48
 13/14 anonim ***** válasza:
61%
Megane 1 kombi, Kangoo. A dobozosok drágábbak, mint a kombik és butábbak is, de több a helyed. Arra figyelj, ha két üléses akkor valószínű nem személyautónak, hanem haszongépjárműnek van kategorizálva, azokra drágább a biztosítás, pályamatrica, műszaki stb.
2023. ápr. 19. 17:23
 14/14 anonim ***** válasza:
61%

12: francia dízelek ára nagyon nyomott, félnek tőlük vagy nem tudom...

13: ez igaz, meg kell nézni a forgalmit, mert 4/5 személyesből bármikor csinálható 2 személyes melós autó de fordítva már nem igaz....

2023. ápr. 19. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!