Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennél női sofőrtől autót?

Vennél női sofőrtől autót?

Figyelt kérdés
Miért van kiemelve ez a hirdetésekben?

#Legyilkoljaazautótvagysem
2023. ápr. 15. 19:30
1 2
 1/13 anonim válasza:
51%
Csak ha lefekszik velem.
2023. ápr. 15. 19:31
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Nem érdekel hogy ki vezette, az a lényeg hogy rendben legyen.
2023. ápr. 15. 19:31
 3/13 anonim ***** válasza:
97%
Igen, és nem tartanám sem előnynek, sem hátránynak.
2023. ápr. 15. 19:40
 4/13 anonim ***** válasza:
96%

Én azért ismerek kuplunggyilkos vezetőt.

30 ezrenként csere..

2023. ápr. 15. 19:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én autóm női tulajtól lett vásárolva, 12 éves volt a kocsi mikor vettem és kuplung cserével kellett kezdenem, mert rommá volt kopva.

Belső visszapillantó levolt törve, nem is akartam tudni miért.

Lökhárító hátul lógott...

Nem tudom amúgy hirdetésbe minek írják, hogy női tulajtól, ez igazából mit akar jelenti? Pina szagú az ülés és ezért az jó vagy mi?

2023. ápr. 15. 19:51
 6/13 anonim ***** válasza:
89%

Attól mert valaki nőnek született, még nem biztos,hogy műszaki analfabéta. Exem például nagyon jól vezetett, az autóját újonnan vette, és ő egymaga több mint 200 ezer kilométert tett bele mielőtt eladta. Ha bármi gond volt vele, akkor nem halogatta, hanem megcsináltatta.

Szóval igen, vennék nőtől autót. Viszont műszaki analfabéta pasitól, aki semmit nem tud elmondani a kocsi szervíztörténetéről, tőle valószínüleg nem, mert az olyan csak hajtotta, és nem adott a karbantartásra.

2023. ápr. 15. 19:52
 7/13 nemaRendőrség ***** válasza:
86%

Nem. Szétnézve az ismerősök/család női tagjainak kocsijait.

Ha maguknak intézik akkor olajcsere szigorúan 2-3 évente, valami rohad és valami lóg. Hidegindítás 4000rel, hogy melegedjen a motor stb.

Ha a férje kezeli a szervizt akkor egy fokkal jobb a helyzet.

Akik megtehették viszont automata kocsit vettek az asszonynak, mert híresen kuplunggyilkos nép.

Mondjuk raj kiscsávóktól sem vennék autót akik 4-5e között használták csak a motort stb

2023. ápr. 15. 20:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyénfüggő. Van akitől elképzelhető, meg olyan is ami ingyen sem kellene. De én sem értem miért kell ezt állandóan hangoztatni. Kicsit olyan mint az "orvos házaspárok hétvégi autója volt" című kamuszöveg.
2023. ápr. 15. 21:35
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Vettem is korabban, de sosem lattam az ertelmet abban, hogy ez elonykent van feltuntetve. Vigyazni no es ferfi is tud autora, ugyanugy lelakni is barki le tudja. Az allapot es a bizonyitott eloelet alapjan dontenek inkabb.
2023. ápr. 15. 22:19
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mert 99%-uk azt sem tudja, hogy mi az a gömbfej vagy féltengely. Én ha hallok egy kis fura hangot már viszem is, hogy nézzék meg. Valamint jó pár nőt láttam már "parkolni"....
2023. ápr. 16. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!