Mennyibe került nektek egy kerékcsapágy csere munkadíjjal együtt?
Ennek a kérdésnek így mi értelme?
Én megírom, hogy nekem semennyire, csak az alkatrész árába, mert magamnak csinálom, más meg leírja, hogy a tiedtől teljesen más típusú és alkatrészárú autójában mennyi volt. Ezzel ki leszel segítve gondolom....
Írj egy típust, oszt akkor tudunk érdemben is válaszolni majd.🙂
suzuki ignis 2005
első kerékcsapágy csere kb 2 éve volt
Én vettem a csapágyat kb 5000 forint volt
a munkadij 15 000 volt számla nélkül
tehát 20 ezerből jött ki
Cliónál nekem haver cserélte ki, csapágy kb 3500ft volt, a kerékagy kiszedése kb 15 perc, csapágy kinyomása préssel kb 3 perc, vissza ugyanennyi, majd össze.
De az egész kb fél óra volt, adtam neki egy 5 lepedőt, nem akarta elfogadni.
De ha ezért tényleg van valakinek pofája 15-nél több munkadíjat elkérni, tegye meg.
A legnagyobb barom, aki szó nélkül tűri.
"Teljesen mind1 a típus"
Nem mindegy. Nyilvánvaló hogy azért érdekel téged, hogy saját magadnak kiindulási pontot adjon. De ez így f*szság, hatalmas a szórás típustól függően. Egyik autón első agyba épített csapágy 50 ezer + 3 óra munka, másik autón kúpgörgős csapágy 10 ezer + 1 óra munka. A különbség jelentős.
Ennek semmi értelme nincsen, az Ételek-italok kategóriában sem kérdezed meg, hogy ki mennyiért vett felvágottat. Írd le normálisan hogy mit akarsz tudni, ez itt nem a mesedélután.
"Teljesen mind1 a típus" - Így van igen.
Akkor megcsinálod az X5 bmw-t ugyanannyiért mint egy Clio-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!