Motoros bőrruházat suliba?
Ki mit tenne, ha motorral kéne bejárnia 60 km-re a suliba, így muszáj az egyrészes bőrruhát, csizmát is felvenni, de az iskolában nincs jelenleg lehetőség átöltözni?
Nagyon gázos lenne egész nap így ülni? Vagy más járt már így be?
Hát én nem mindig hordok motoros ruházatot.
Magasszárú cipő, fekete farmer, motoros kabát, kesztyű, sisak és csá, ha valami olyan útra megyek feldobok még 1 térdvédőt.
Hát, átöltözni bárhol lehet. Én színházba is mentem már motorral, hátsó doboz+mosdó+ruhatár megoldotta, hogy legyen helye a sisaknak, kabátnak, motoros nadrágnak, és átöltözzek öltönybe.
Azt nem értem, miért csak egyberészes bőrruhád van, az versenypályára való, közúti motorozáshoz sokkal gazdaságosabb és kényelmesebb egy protektoros kordúra kabát, motoros nadrág/motoros farmer/utcai farmer alá felvett térd+sípcsontvédő. Átöltözésben nekem a legnagyobb problémát mindig csak az jelentette, hogy ne motoros csizma, hanem ünnepi cipő legyen rajtam, ha olyan helyre megyek.
ja, mert a motoros ruhától leszel igazi motoros xDDD
meg gondolom emberünk iskolába gikszer 1000-l jár vagy ilyesmivel nem?
#7 Jólvan, Te dolgod, én nem mindig öltözőm fel, ha robogómmal megyek meg kb soha, kesztyű sisak és kész.
Mellesleg fővárosba nyomom, mondjuk az is igaz én letojom ha elcsapnak, egy hülyével kevesebb lesz max, de hogy a kérdésnél maradjunk, emberünknek volt pénze motorra ruhára, akkor inkább vehetett volna vmi autót.
Vagy olyan motoros ruhát ami nem bőr, nekem is ilyen textil cordura franc tudja micsoda van, kevláros farmer és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!