Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez mitől lehet ?

Ez mitől lehet ?

Figyelt kérdés

Pár napja arra lettem figyelmes, hogy nagyon halkan hallani kezdtem folytonos gázra adassál gyorsul a kattogás (olyan mind amikor a vezérműtengely meg van kopva vagy a esetleg kopott hidrotőkéhez is lehet hasonlítani. kb olyan szinten halk, hogy akinek nem ál a füle az autók motor zajához az nem is venné észre.

Az furcsa az, hogy eddig 8 alkalomból 2x lehetett hallani és volt, hogy 5-10km után menetközben elmúlt. Máskor semmi szépen jár a motor.

Az autó erős nem füstöl,halk minden 7-10 ezer km-nél minőségi olaj csere volt és szűrők.

Most állok olaj csere előtt kb 500km+ba mentem rá, nívó kb három negyedén van után töltés nélkül.

Az lenne a kérdésem, hogy ez mitől lehet vagy mi lehet ? Esetleg valami probléma előjelei ?

Golf 4 1.9 pdtdi 74kw adt 2004

2023. ápr. 12. 22:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. ápr. 13. 04:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem értem mit vársz, nem látunk bele a motorba, nem halljuk a hangját. Vidd el egy szerelőhöz.
2023. ápr. 13. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!