Gumi darabtol lehet baja a motornak?
Figyelt kérdés
Nívó pálca cső eltört ezért az előző tulaj egy gumi tomlovel oldotta meg a dolgott ami szintén eltört és egy darabkája keresztbe megállt mélyen alul a csőben. Szerelőhoz vittem rendelt bele gyári nivópálca csövet és azt mondta hogy az a gumi darab maradhat mert majd "megeszi a motor" ez igaz? Fel oldja a motor olaj vagymi?2023. ápr. 11. 14:51
1/5 anonim válasza:
Kartert le kell szedni, és ki kell szedni azt a darabot.
Minden más csak a kóklerkedés.
2/5 anonim válasza:
Egyszer onnan kiesik, bele az olajba, az olajjal együtt meg felszívja a motor és máris megvan a baj. Erre gondolt azalatt hogy "megeszi". Szóval igen, minél előbb old meg. Nem is értem hogy lehet valaki ilyen fillérb*szó, hogy összekóklerkedi az autót. Itt most az előző tulajra gondoltam..
3/5 anonim válasza:
Mit szív fel te nagy okos??
Szűrő van benne azon keresztül nem tudja felszívni.
Leesik az aljára és ott el lesz akármeddig.
4/5 anonim válasza:
Tessék nézd meg, a legelső amit találtam, ott a szűrő.
5/5 anonim válasza:
#1 vagyok
A szűrő eldugulhat, nem lesz kenése a sikló csapágyaknak, egy perc alatt gazdasági totálkáros lesz a motor.
Ha lenne képesítésed (esetleg mesterleveled) nem beszélnél ilyen baromságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!