Magánparkolóban a roki helyen büntethet a rendőr?
Ételfutár vagyok, nem volt hely, ezért egy gyorsétterem magánparkolójában beálltam a roki helyre.
Vittem a címet, és mondta egy srác, hogy fogok kapni csekket, mert lefotózott a rendőr..
Addig pakoltam ott, amíg felvettem a rendelést.
Rokkant helyen is szabad parkolnia rokkant igazolvánnyal nem rendelkezőnek is ki/beszállás erejéig, illetve 5 percig.
Hiába fotózott le, ha nem hagyott csekket vagy értesítőt.
Ha mégis kapsz bármit, amit kétlek, akkor írj e-mail, és jogszabállyal igazold, amit írtam.
Sőt, nekik kellene bizonyítani, hogy valóban parkolt az autó és nem csak várakoztál, mert azt szabad a rokkant helyen is!
3-as, ha otthagyta az autót, akkor már várakozásnak minősül.
És van ebben logika, mert ha pont akkor ér oda a rokkant, akkor nem tudja neki átadni a helyét. Ha ott van a sofőr az autónál, akkor meg igen.
Szóval, ha a fénykép azt is dokumentálja, hogy az autóban/autónál nincs ott a sofőr, akkor bukta van. Vagy ha a fénykép mellett ott lesz a rendőr vallomása is, hogy nem volt ott a sofőr az autónál, az is bizonyíték.
Fasza..
Mekkora csekkre szamitsak?
50 000 Ft helyben, 100 000 forint feljelentés esetén. Erre van esélyed.
Egy korábbi válaszolónak: a parkolás jövevényszó, jelentése közlekedésben azonos a várakozással.
A megállás itt csak 5 perc lehet. A jármű vezetőjének a kocsiban vagy mellette kell hogy legyen.
2hét nincsen csekk akkor nincs is
Te meg feljelented fotozol ott !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!