Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mondatok nekem olyan túramotor...

Mondatok nekem olyan túramotorokat 125 ccm-ig ami erősebb mint a yamaha ybr 125?

Figyelt kérdés
Gyorsulásban is, és végsebességben is, kb olyan adatokkal mint a honda cbr 125 ( tudom hogy a honda az nem túramotor hanem sport) Előre is köszönöm a válaszotok
2010. okt. 8. 11:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
a CBF meg eszik 2-2.2litert. fele annyi :) és még a vízpumpát se fog kelleni javítani, mivel léghűtéses :) a Varaderonak úgyszintén vannak a blokkon bordák, tehát ha elmegy a vízpumpa (ami nem valószinű), akkorse fog besülni :)
2010. okt. 10. 11:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja igen :D csak enyém megy 140-et míg a cbr alig alig megy 130at :D pedig az "sport" hahahahaaaa ybr meg jó ha 110et. Ja abban meg szelephézagállítás meg vezérműlánc bla bla ... mindegyiknek megvan az előnye+hátránya.
2010. okt. 10. 15:39
 13/15 anonim ***** válasza:
igen, de aki túrázni akar (márpedig a kérdező túramotor iránt érdeklődött), az nem akarja tépni az aszfaltot. aztán, hogy 130, vagy 140, az édes mindegy. (túra) utazótempóban a legtöbben 90-100km/h fölé még 600ason se mennek (kisebb túrákon, mondjuk a járásban). és ott nem a gyorsaság a lényeg. elég a 80 is. legalább nemkell aggódni azmiatt, hogy elfogy az olaj, és 16évesen azért különbség saját pénzből tankolni 4, és 2 literes átlagfogyasztással. kinek hogyan, de szerintem túrára 4t. sportra, terepezésre jöhet a 2T :)
2010. okt. 11. 17:37
 14/15 anonim ***** válasza:
és mégvmi: a 2t 125be ha nemakarsz 7000 km-nként dugattyút cserélni, akkor teljes szintetikus olajat kell használnod. az meg nagyon drága (ha nem fogyasztaná, mint a 4t, akkor oké, szezon elején lehet bele tenni mindig frisset, a 2t meg fogyassza, tehát rendszeresen kell vásárolnod bele, ha azt akarod, hogy bírjon ki a dugattyú 13-16000km-t.)
2010. okt. 11. 17:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Amint írtam... Mindegyiknek van előnye+hátránya. Nekem 2T van és így szeretem ahogy van :) Ha drágább mint a 4T ha nem.
2010. okt. 11. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!