Kia Sportage 1.6 T-GDi (2019) mennyire megbízható motor ?
A Mazda suvokat nem ismerem de a kia mellett egy Mazda 6om van ugyanaz az évjárat. Na azzal nincs semmi, tényleg semmi, egy beton stabil autó. Elvileg azt mondjak hogy rohad de ha megnézzük a kia motorteret és a mazdaet a kiae rozsdás. Ugyanott használjuk 2 beallasos a garázs minden egyezik.
A mazdat újra megvenném. Valahol van is itt írás erről mert ezt már említettem régebben.
Amire panaszkodott a 6-os az is Diesel,már ha azt szeretnél.
De kérdező a benzines 1.6 gdi motorrol érdeklődött.
Ez igaz én meg magáról a kia-rol írtam , mert még az autó típusa se stimmel mert en a csúcs suvjukrol a sorentorol írtam. És azt is hogy elektronikai meg mechanikai problémái vannak még felforrt a víz ami nem a motor problemaja, így eltertem a témától.
Bocsánat.
Az általa említett motorról sokat nem tudok csak annyit hogy elég erős ott is a hiba százalék , és a korábbi szeriaknal és benzin motorjainal Amerikában csoportos per fut, illetve a kia lazán leírta hogy 200e km a lifetime a motorjainal, tehát ahogy írtam a garancia után el kell adni.
De tényleg vegyen, az O dolga én leírtam hogy kia-t többet soha nem veszek . Veszek mercit, de akár jaguart is , itt meghoztam a kompromisszumot ami az volt hogy nincs nyűg cserébe egy rohadt unalmas autó. Erre de van nyűg.
Ennyire akartam kitérni, azt vegyen amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!