Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kia Sportage 1.6 T-GDi (2019)...

Kia Sportage 1.6 T-GDi (2019) mennyire megbízható motor ?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 7. 17:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Úgyérzem nemlessz befutó ez a benzines,nézelődök még,de akinek van tapasztalata az bátran írjon.
2023. ápr. 7. 21:44
 12/17 anonim ***** válasza:

A Mazda suvokat nem ismerem de a kia mellett egy Mazda 6om van ugyanaz az évjárat. Na azzal nincs semmi, tényleg semmi, egy beton stabil autó. Elvileg azt mondjak hogy rohad de ha megnézzük a kia motorteret és a mazdaet a kiae rozsdás. Ugyanott használjuk 2 beallasos a garázs minden egyezik.

A mazdat újra megvenném. Valahol van is itt írás erről mert ezt már említettem régebben.

2023. ápr. 7. 21:50
 13/17 A kérdező kommentje:
12. Nézegettem a Mazda cx5 az tetszik nekemis,de nagyon szidják a dizeleseket,benzines meg 5.000€ val drágább ugyhogy…
2023. ápr. 7. 22:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Mazdabol dieselt nem is szabad. Hát az 5000 eur sok eltérés sajnos.
2023. ápr. 7. 22:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Valamit valamiért.
2023. ápr. 7. 22:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Amire panaszkodott a 6-os az is Diesel,már ha azt szeretnél.

De kérdező a benzines 1.6 gdi motorrol érdeklődött.

2023. ápr. 8. 06:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez igaz én meg magáról a kia-rol írtam , mert még az autó típusa se stimmel mert en a csúcs suvjukrol a sorentorol írtam. És azt is hogy elektronikai meg mechanikai problémái vannak még felforrt a víz ami nem a motor problemaja, így eltertem a témától.

Bocsánat.

Az általa említett motorról sokat nem tudok csak annyit hogy elég erős ott is a hiba százalék , és a korábbi szeriaknal és benzin motorjainal Amerikában csoportos per fut, illetve a kia lazán leírta hogy 200e km a lifetime a motorjainal, tehát ahogy írtam a garancia után el kell adni.

De tényleg vegyen, az O dolga én leírtam hogy kia-t többet soha nem veszek . Veszek mercit, de akár jaguart is , itt meghoztam a kompromisszumot ami az volt hogy nincs nyűg cserébe egy rohadt unalmas autó. Erre de van nyűg.

Ennyire akartam kitérni, azt vegyen amit akar.

2023. ápr. 8. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!