Minek van tekerő hangja ha kinyitom az ajtót?
Figyelt kérdés
ha kinyitom az ajtót,úgy hogy nincs rajta gyújtàs,akkor valami tekerő hangot ad ki. mint ha valami pumpa tekerne 1-2 másodpercig. ha becsukom,és utàn újra kinyitom,akkor màr nem csinàlja. seat toledo 1.8t,2004. ez minek lehet a hangja?normális ez?2023. ápr. 6. 04:37
1/3 anonim 

válasza:

Gondolom az üzemanyag pumpa kapcsol be. Valamelyik autónál akkor kapcsol be mikor kinyitod az ajtót vagy a zárat. Valamelyik autónál pedig akkor kapcsol be mikor ráadod a gyújtást.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a segîtséget. akkor valószínű ez normàlis. az autómosós kérdezte,hogy ezt miért csinàlja. mondom nem tudom,szerintem valamilyen pumpa lehet, üzemanyag,vagy víz(nem értek annyira az autókhoz)de akkor nem lőttem annyira mellé
2023. ápr. 6. 05:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!