Mit jelent nálatok az hogy "jó autó"?
Figyelt kérdés
Tehát mik a fontos tényezők nektek ahhoz, hogy egy autót "jó"-nak nevezzetek? Mik azok, amik ha nincsenek meg, akkor nem neveznétek jónak?2023. ápr. 4. 10:32
1/4 anonim 

válasza:

Ne fájduljon meg benne 100km után a derekam, legyen egy alapvető dinamikája hogy az előzéseket ne kelljen vele átgondolni, van néha hogy sok időt töltök az autóban, így nem árt ha van benne valami kultúráltabb hifi. Nem létszükség, de szeretem ha egy autó kényelmesen betapad a kanyarokba, így egy jobb futómű sem hátrány. Ja és persze ne állandóan a szervízben álljon.
Na kb nálam így néz ki a “jó autó”
2/4 anonim 

válasza:

Legyen kényelmes, és sose hagyjon cserben. Kb ennyi.
3/4 anonim 

válasza:

Nekem ehhez 3 feltétel kell: kényelem, megbízhatóság, alacsony fogyasztás.
4/4 anonim 

válasza:

Télen füt, nyáron hüt, telefont össze tudjam kötni az autoval (töltsön, hangátvitel, kihangositó, …) legyen a csomagtartója elegendö számomra és ne akarjon hetente szervizben landolni
Tudom, ez utobbi olyan semmilyen megfogalmazás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!