Mennyi az esélye hogy elsőre átmenjek forgalmi vizsgán?

"az oktató szerint is felkészült vagyok és mindez már csak a figyelmemen múlik"
Az idézett mondatrészben van a lényeg, és ha azon agyalsz, kombinálsz, hogy mennyi az esélyed, azzal azt éred el, hogy kevésbé koncentrálsz a feladatra.
Az esetek többségében a vizsgázók a vizsga előtt izgulnak, idegeskednek, a vizsgán leköti a figyelmüket a vizsga, az utasítások végrehajtása.
50 százalék az esélyed, vagy sikerül, vagy nem.
Nem igaz, hogy elsőre mindenki megbukik, az az igaz, hogy meg is lehet bukni

Ha nyugodt lennél ezt nem kérdeznéd meg.
SZóval már is idegesíted magad és ez csak elfog hatalmasodni rajtad.

Attól függ, vitted-e magaddal a deákigazolványod.
Ha igen, akkor 100%. Ha nem, akkor olyan 7%.

Ne gondold túl a dolgot. Ülj be az oktató mellé. és felejtsd el, hogy hátul ül a vizsgabiztos. Csinálj úgy mindent, ahogy eddig. Természetesen bármi becsúszhat menet közben, de ha mégis megbuknál, akkor se keseredj el. Ismerek olyan embereket, akik kétszer is megbuktak, pedig tényleg jól vezettek. Bármi van, nem dől össze a világ, legfeljebb újra megpróbálod.
Sok sikert!

65 óránál vagy, tutira menni fog. :)
Akik azt mondják, hogy elsőre tuti bukás, azok azok, akik 30 óra után már a centit vágják, és az oktató a szemét, ha nem engedi őket vizsgázni, mert a szomszéd Jucus bezzeg vitte a borítékot és átengedték.
Nekem az oktatóm pl. olyan, hogyha vagánykodik a tanuló, hogy neki megy, akkor ráhagyja, de saját véleménye szerint a 30 óra arra sem elég, hogy kitöröld vele, nála 40 de inkább 50 a minimum.
Én mondtam neki, hogy megyek annyit, amennyi kell, csak tudjak mindent, amit lehet tudni ebben a helyzetben. :D
(Egyébként hogy jársz páratlan óránál? Én ahány sulit néztem ott mind az volt, hogy 2 órt vezet egyben az ember, nekem is úgy van, szóval minden órám páros.)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!