Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért dícsérik annyira az A4,...

Ricsi74zhf kérdése:

Miért dícsérik annyira az A4, A6-osok 2.7 TDI,és 3.0 TDI-ket? Mivel jobbak és strapabíróbbak mint a más motorral szereltek?Ezeknek nincs kimondott típushibáik?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 3. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 2000-es évek környékéről az 1,9 TDI-ről hallottam, hogy nagyon jó. A 110 lóerős változat. Volt A4-ben, A6-ban, 4-es Golfban, Poloban stb. Az általad említetteket nem tudom. Állítólag 2,5 TDI-t nem szabad venni akkoriból.
2023. ápr. 3. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:
#1 vagyok: Viszont az már más kérdés, hogy ezek azóta kilométer milliomosok. Meg őszintén szólva, ha nem muszáj, akkor már inkább nem vennék ilyen 25 év körüli dízelt, akármilyen jó is volt régen.
2023. ápr. 3. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
Minden audi jó.
2023. ápr. 3. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
nímet autók mindenben is jobbak a többi autónál , mímetek autót a többiek szart gyártanak
2023. ápr. 3. 20:39
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Ez pontosan így van.
2023. ápr. 3. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Ez a két motor eléggé strapabíró, a lánccsere drága nekik, de igazából a megfelelő karbantartás mellett igazi igáslovak, és sokkal kultúráltabbak mint az 1.9tdi.
2023. ápr. 3. 22:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A 6 hengeres dízel az 6 henger, más az egész karaktere, mint a 4 hengeresnek. Nagyon masszív, nyomatékos, erős motor a 3.0 TDI (a 2.7 TDI egy az egyben ugyanaz, csak kisebb furattal, akkoriban még nemcsak szoftveresen butították a motorokat a gyengébb verziókhoz). Jó fogyasztás, erős, csendes, finoman is jár. Ugyanez igaz a BMW 6 hengeresre és a Mercedes 6 hengereseire is, de a VW/Audi 3.0 TDI az különösen jó lett.
2023. ápr. 4. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!