Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rossz lakcímet írtam az...

Rossz lakcímet írtam az adásvételire! Most mi lesz?!

Figyelt kérdés

A tartózkodási helyem írtam, mivel gondoltam, ha baj lenne, inkább ott keressenek, ahol lakom..

A papíron is úgy volt "Lakcím:..." Nem "Állandó lakcím:.."

Meg sem fordult a fejemben, hogy a lakcímkártya szerinti helyet írjam be, mivel ott sosem vagyok.

Most így nem tudom lemondani a biztosítást, lemondani a nevemről?! Mit csináljak? Teljesen kivagyok.. az új tulajdonos 300km odébb lakik.

2023. ápr. 2. 22:16
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt hozzáteszem, hogy az ex autóm akkori adásvételijében és forgalmiban még egy 3. cím szerepelt, mert amikor vettem még otthonra voltam bejelentve. Azóta 2x is változott a lakcímkártyám.
2023. ápr. 2. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindegy
2023. ápr. 2. 22:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Tippem: kezdje el intézni mindenki a maga dolgát (vevő is eladó is). Ha bármelyikőtök elakad emiatt, akkor írjál új adásvételit, küldd el neki postán, ő aláírja és a megfelelő példányt visszaküldi neked.
2023. ápr. 2. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!