Biztonsági öv nem használata?
Figyelt kérdés
Milyen módon büntethetnek biztonsági öv nem használatáért? Ha valakinek út közben több traffipax az útjába esik, akkor annyiszor büntetik meg?2023. ápr. 2. 08:30
1/15 anonim válasza:
Trafipax nem lát be a szélvédő mögé, pedig annó ezt is szerették volna a Véda rendszerbe betenni, így max csak akkor kapsz büntetést ha megállítanak.
2/15 anonim válasza:
Mi indokod lenne nem használni a biztonsági övet?
3/15 anonim válasza:
Természetesen akárhányszor megbüntethetnek ugyanazon szabálysértés miatt. De öv miatt helyszínen szoktak csak, mert utólag nehezen bizonyítható, hogy tényleg az adott személy vezette az autót.
4/15 anonim válasza:
Én eléd tolnék egy traktort, az egy elég jó büntetés, roppant tanulságos.
5/15 anonim válasza:
Az elég nagy büntetés, hogy egy kisebb balesetben kipurcansz.
6/15 anonim válasza:
Nem a trafipax büntet hanem ha a rendőr rajta kap. És igen, ha megbüntettek akkor utána a következő utcasarkon ugyanúgy megbüntethetnek ha ismét nem használod.
7/15 A kérdező kommentje:
Akkor a Véda-rendszer alapján nem tudnak megbüntetni? Hátsó ülésen voltam.
2023. ápr. 2. 09:38
8/15 anonim válasza:
Nem foglalkoznak ilyesmivel.
De még ha foglalkoznának is, akkor is meg kéne kérdezniük az autó tulaját, hogy ekkor meg ekkor ki utazott a hatsó ülésen, amire mondhatja, hogy egy közeli hozzátartozó volt, akire nem köteles terhelő vallomást tenni.
9/15 anonim válasza:
Soha nem értettem ezt a hisztit a biztonsági öv miatt. Illetve értem, mert hogy nehogymármásmondjamegnekemmitcsinálokénjobbantudom, csak ez kva szomorú...
10/15 anonim válasza:
Mi indokod lenne nem használni a biztonsági övet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!