Mitől csöröghet a hàtsó dob?
Figyelt kérdés
amikor beindítom az autót,csörög valami a hàtsó dobban,kb 2 perc utàn ez elmúlik,és jóval halkabb is lesz az autó. annyit tudok róla,hogy a katalizàtort kiszedték,és egy sport dob van fent. lehet hogy nem jól szedték ki a katalizàtort,és azért csinàlja ezt a csörgést?ha bemelegedett akkor abba hagyja,és ha leàllítom miutàn bemelegedett,és újra indîtom,akkor màr nem csörög.2023. ápr. 1. 14:13
1/3 anonim 

válasza:

Már kaptál választ, bár nem tudom miért törölték a kérdésed. Hidegindításkor emelt fordulatszámmal jár a motor 1-2 percig emiatt hangos. Amúgy meg rugdalj bele a hátsódobba, ha csörög,akkor szét van már hullva a belseje,ugyanis ezek mindig belülről kifele rohadnak el.
2/3 A kérdező kommentje:
az emelt fordulatszàmot értem,csak hallatszódik,hogy ahogy abbamarad a csörgés,utàna egyből lejjebb halkul az autó. a dobom hegesztve van,azt mondta a szerelő ahova vittem. nem értek annyira az autókhoz,így milyen részeket kell vennem a kipufogóhoz?elèg csak egy új dob,aztàn levàgjàk a règit,és felhegeszti a másikat?mert nem lehet csak úgy leszedni a dobot az a baj.vagy kb egy komplett kipufogót kell vennem?
2023. ápr. 1. 14:29
3/3 anonim 

válasza:

#2 Attól függ mit kókányoltak, meddig van hegesztve a rendszer,mert normál esetben tagolt, és egymásba csúszó csőelemelből áll, nem végig egy hegesztett rendszer az egész. Látni kell meddig lehet visszabontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!