Az baj,ha indîtásnàl elindul a ventilàtor?
Figyelt kérdés
vettem nemrég egy autót,1.8t 180le seat leon,és mikor beindítottam 2 ismerősömnek,elkezdik hogy màr most megy a ventilàtor. szerintük annak nem szabadna mennie.én nem értek hozzà,îgy nem tudom hogy igazuk van-e. amikor megvettem,elvittem egy szerelőhöz vezérlést meg olajat cserèltetni,meg mondtam neki,hogy ha làt rajta hibàt,akkor csinàlja meg,de ezt nem említette.mondtam ismerősöknek,hogy nagyobb turbo van rajta,nagyobb intercooler mint a gyàrija,meg chipelve van,nem tudom hogy emiatt megy e a ventilàtor2023. ápr. 1. 08:13
2/4 anonim válasza:
Kersed meg a hűtő hőgombáját, és húzd le róla a csatit. Ha úgy nem megy, akkor be van égve az érintkezője, és állandóan zár. Ha ez a bibi, akkor cseréld ki.
3/4 A kérdező kommentje:
1-es,ha a fűtés van bekapcsolva,akkor is pörögni fog a ventilàtor?vagy csak akkor ha hideget fújatok?
2023. ápr. 1. 08:27
4/4 anonim válasza:
Már csak azt kell eldöntened hogy melyik ventillátorra gondolsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!