Átlagosan mennyit jártok szerelőhöz havonta? Milyen autó?

10-es vagyok
Ja igen. Úgy vettem az autót, hogy meg volt szorulva a hűtőventilátorja az 30.000 forint volt plusz elrepedt egy vízcső elosztó, az pedig 8000 forint volt

Átlagosan évente kétszer-háromszor megyek. Ford.
Egyszer a kötelező, egyszer azért, mert elromlik valami olyan, ami már zavaró, legutóbb pl klíma. Meg általában ha valamit megcsinálnak, az újra elszaródik utána és el kell vigyem újra, hogy legyenek szívesek normálisan megcsinálni.

Havonta???
Évente 1x az olajcsere és társai miatt, max még egyszer ha van valami rendkívüli, pl fék, futomű, vagy összetöri valami barom.
7 eves kia ceed

17 éves Kia Sorento 250.000 km-t futott. 8 éve van nálam.
- 10.000 km-enként olaj, olajszűrő, levegőszűrő és üzemanyag szűrő csere; ez évi két alkalom, mert kb. 20 ezret megyek egy évben.
- két alkalom a gumisnál téli/nyári csere
Ezek a betervezett szerelő látogatások, plusz, ha szükséges. Most lesz egy automata váltó olajcsere. Fékek, szíj, lánc, stb. szükség szerint.
Szerencsés vagyok, mert (igaz lelkiismeretes gondozás mellett) eddig nem volt igazán probléma a kocsival. Megkapja, ami jár neki, nem hajtom szét, és ez valahol hosszú távon megtérül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!