Nittyke kérdése:
Melyik a legjobb fejegység szerintetek 30 ezer forintig?
Figyelt kérdés
Esetleg leírhatnátok kinek mi vált be és miért.....nem tudok annyira dönteni a sok hasonló autórádió közül....2023. márc. 29. 11:46
1/7 anonim válasza:
Mondjuk sokat segítene ha leírnád mik az igényeid... Bluetooth, vagy elég az aux? Android? Sima rádió kell csak? Milyen autó?
2/7 anonim válasza:
Ami gyárilag az autóban van...tökéletes és pont oda illik
3/7 anonim válasza:
Én 12000 Ft-ért vettem egy Orion márkájú fejegységet a Media Marktban, és hihetetlen, de tökéletes. Én csak zenét szoktam rajta hallgatni bluetoothon, de arra hibátlan. Persze lehet, hogy neked más igényeid is vannak, de nekem ez tökéletes.
4/7 A kérdező kommentje:
Elsőnek: mondjuk egy USB Mp3 simán elég, BT nem fontos annyira, rádiót nem szoktam hallgatni. Astra G szal 1 dines.
Harmadik válaszoló: Vettem anno én is olyant Orion OCR-17371 egyszer úgy behülyült, hogy nem tudtam leállni csak 5 perc múlva addig hallgattam a sivítását, mert a gyújtást le kellett venni a kocsiról, meg visszatenni rá, hogy jó legyen ismét. Mellesleg a hangja is eléggé ramaty, az EQ-ja meg hát.....szégyen, hogy ennyit elkérnek azért a szarért, amikor a tesco játékboltjába kapható fele annyiba kerülő rádió külömb.....
2023. márc. 29. 16:13
5/7 A kérdező kommentje:
Igazából, valami márkást szeretnék venni már, nem ilyen kínai szarokat, JVC-re gondoltam, Kenwood, Sony, Pioneer.....stb aminek van normális elektronikája.
2023. márc. 29. 16:17
7/7 anonim válasza:
Részemről a Sonyt vagy a Pioneert preferálnám. Nekem évek óta az van és bizonyított többszörösen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!