Lenne egy régi autóm de nem tudom megéri-e?
Vannak ezek a retro autók és nekem nagyon megtetszettek és lehet hogy vennék egy ilyet. [link]
Tudom hogy eszi a benzint mint az állat de nem fogom sokat használni maximum akkor amikor a haverokkal elmegyunk valahova és yolozunk az úton, vagy értitek. (Vágyom arra hogy különleges autóm legyen)nem versenyautokra gondoltam). Szerintetek megéri egy ilyet venni? Vagy a javítás nagyon drága lenne, ha igen mennyire saccolnátok?(csak nekem fura hogy általában olyan alacsonyan vannak ezeknek az autóknak a km számlálójuk???)

Egy ilyen autónál nincs fix felső határ.
Már a honosítással is lehetnek gondok, a magyar szabályozás nem nagyon tolerálja, hogy a tengeren túl más szabályok vannak, több olyan eset is volt már, amikor egyszerűen nem voltak hajlandóak honosítani az autót.
Az autó karbantartása pedig azért sem számszerűsíthető, mert az alkatrészeket is nagy válószínűséggel az USA-ból lehet beszerezni, és az már jó, ha be lehet szerezni.
A szervizelését sem vállalja el bármelyik szerelő, és még lehetne sorolni, hogy egy ilyen autónál miért nem lehet szempont a "megéri-e"
Az ember hobbija viszi a pénzét, de mivel hobbi, nem sajnálja... de egy ilyen autó milliókat vihet el, csak annak való, akinek az sem fájdalmas.
Ráadásul az öreg autóknál mindig ott van a buktató, hogy sokat ráköltenek, mégsem tökéletes... jó esetben meg a tervezett összegnél is kevesebbe kerül egy veterán autó, de ez a ritka kivétel, amire nem érdemes számolni.

Ezt csak OT-re tudod honosíttatni, mert gyökerek.. ahhoz meg patikának kell lennie, de nagyon, azért ilyen "olcsó".
Amúgy nagyon szép tepsi ez. Bejövős. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!