Milyen hangja van az autónak,ha tönkremegy a turbo?
Figyelt kérdés
lehet hallani az autó hangján ha tönkremegy a turboja?vezetésbe észre lehet venni valamit?2023. márc. 27. 13:35
1/13 anonim 

válasza:

Ha teljesen tönkremegy, akkor nem akar gyorsulni, dob hibakódot, talán kerregő hangot is ad, ha szét is esett belül. Észre lehet venni igen.
2/13 anonim 

válasza:

Jelentős teljesítménycsökkenés, furcsa hang, olajfolyás, hibakód. Rengeteg jele van.
3/13 A kérdező kommentje:
tegnap kicsit meg lett hajtva az autó,(1.8t),és azóta olyan,mint ha kicsit fura hangja lenne alapjáraton.mint ha kicsit kereppelős,de alig tudom eldönteni hogy csak beképzelem vagy tènyleg.vezetésben nem érzek vàltozást,meg hibakód sincs.
2023. márc. 27. 13:51
4/13 anonim 

válasza:

Szerintem már az 1.8t is vészüzembe kapcsolna, ha turbóbajt észlelne, szóval nem valószínű, de olvastasd ki az élő adatokat egy hozzáértővel, ha nagyon aggódsz. Egy gázfröccstől nem fog meghalni a turbó
5/13 anonim 

válasza:

A turbó ha nem működik akkor annak nincs hangja.
6/13 A kérdező kommentje:
egyébént még mi okozhat ilyet,ha nem turbo?egy két erőteljesebb kigyorsîtás volt hidegen is,az a baj.
2023. márc. 27. 13:59
7/13 anonim 

válasza:

Rengeteg minden okozhat fura hangokat, el kell vinni szerelőhöz. Ne várd hogy bárki fog tudni segíteni az interneten keresztül ennyiből, hogy "mint ha kicsit fura hangja lenne alapjáraton.mint ha kicsit kereppelős"
8/13 A kérdező kommentje:
szerinted azt vàrom? gondoltam hàtha van itt szerelő,vagy hozzàértő,ès amíg el nem jutok a szerelőhöz,addig tud valami támpontot adni
2023. márc. 27. 14:23
9/13 anonim 

válasza:

1.8t? Ca18? az nem volt egy masszív konstrukció sajna.
10/13 A kérdező kommentje:
180le auq motorkod
2023. márc. 27. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!